επικοινωνια

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Terra Τechnica

2ο χλμ.  Λαγκαδά – Θεσσαλονίκης , Λαγκαδάς, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα.

Email: info@terratechnica.gr

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

  ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΩ ΕΝΑΝ ΤΟΙΧΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ;
  Φυσικά! Τα προϊόντα μας εφαρμόζονται με απίστευτη ευκολία, αρκεί να αγοράσετε μια απλή κόλλα πλακιδίων και να τα περάσετε στην επιφάνεια του τοίχου σας. Για τους πιο έμπειρους, οι τεχνητές πέτρες αλλά και τα τουβλάκια επένδυσης μπορούν να εφαρμοστούν σε συνδυασμό με αρμολόγηση για ένα πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα.
  ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ FUOCO ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ;
  Πριν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά την πέτρα Fuoco, προθερμάνετε το φούρνο ή τη σχάρα πάνω από 200οC / 400οF.Θερμάνετε την πέτρα για μια ώρα, στη διάρκεια της οποίας συνήθως απελευθερώνεται μια έντονη και δυσάρεστη μυρωδιά, που προκαλείται από την μεγάλη απώλεια υγρασίας στο εσωτερικό της πέτρας. Αυτή η μυρωδιά ΔΕΝ επηρεάζει καθόλου τις ιδιότητες της πέτρας και ΔΕΝ μεταφέρεται στα τρόφιμα
  ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ FUOCO;
  Καθαρίστε τη πέτρα απαλά με ένα υγρό σφουγγάρι. Μην βυθίζετε την πέτρα στο νερό. Μην χρησιμοποιείτε σαπούνια ή καθαριστικά. Κατά τον καθαρισμό, χρησιμοποιείτε μόνο σφουγγάρια για αντικολλητικά τηγάνια. Μπορείτε συνδυαστικά να χρησιμοποιήσετε μια πλαστική σπάτουλα φαγητού για να αφαιρέσετε υπολείμματα τροφών που πιθανώς είναι κολλημένα στην πέτρα. Για να καθαρίσετε εξαιρετικά σκληρά ψημένα και καμένα κομμάτια, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε νερό ζεματιστό από τον βραστήρα. Η πέτρα πίτσας δεν μπαίνει στο πλυντήριο πιάτων. Αφήστε την πέτρα να στεγνώσει φυσικά πριν την αποθηκεύσετε. Τέλος, μην καθαρίζετε την πυρίμαχη πέτρα πίτσας με ατσάλινη βούρτσα ή άλλα μεταλλικά αποξεστικά καθαριστικά που χρησιμοποιούνται σε BBQ.
  ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ;
  Στους πελάτες που είναι επαγγελματίες του χώρου, προσαρμόζουμε ανάλογα τις τιμές μας. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ καλέστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας.
   
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΑΣ;
  Στα περισσότερα προϊόντα επένδυσης τοίχων, η ελάχιστη παραγγελία είναι τα 8 m2. Τα Fuoco Pizza Stone πωλούνται ανά τεμάχια, χωρίς ελάχιστη παραγγελία. Για μικρότερες παραγγελίες στα προϊόντα επένδυσης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
  ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΑΣ;

  Σχετικά με τα προϊόντα επένδυσης τοίχων (τεχνητές πέτρες, τεχνητά ξύλα και τουβλάκια) όπου ισχύει η ελάχιστη παραγγελία των 8 m2, η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία και αφορά: * παράδοση επί πεζοδρομίου για αποστολές εντός Θεσσαλονίκης * παράδοση στο πρακτορείο για περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης. Σε περίπτωση που επιθυμείτε μικρότερη παραγγελία των 8 m2, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για τον υπολογισμό του κόστους των μεταφορικών. Για τα υπόλοιπα προϊόντα, οι αποστολές γίνονται με ΕΛΤΑ courier εντός και εκτός Θεσσαλονίκης.