5 λόγοι που το τεχνητό τούβλο επένδυσης είναι μια έξυπνη επιλογή design

Από τη Λόρα Χόφμαν

Το τεχνητό τούβλο επένδυσης είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο σχεδιαστικά και κατασκευαστικά υλικό και παρέχει πολλά λειτουργικά οφέλη κατά τον σχεδιασμό κτιρίων και σπιτιών. Τα οφέλη ποικίλλουν εξαιτίας του υλικού σύνθεσής τους που είναι πυρίμαχο, χαμηλής συντήρησης, μονωτικό, καθόλου υδατοαπορροφητικό και φιλικό προς το περιβάλλον. Σήμερα, το τούβλο παραμένει μια δημοφιλής και έξυπνη επιλογή σχεδιασμού για αρχιτέκτονες, σχεδιαστές εσωτερικών χώρων, επαγγελματίες κατασκευών και ιδιοκτήτες σπιτιού.

Φυσική αειφορία

Το τούβλο είναι ένα από τα παλαιότερα «πράσινα» προϊόντα στον κόσμο. Αποτελείται από πηλό, σχιστόλιθο και νερό, μερικούς από τους πιο άφθονους φυσικούς πόρους. Συμβάλλει, επίσης, στον βιώσιμο σχεδιασμό. Αυτό συμβαίνει εξαιτίας της μεγάλης διάρκειας ζωής του, της ενεργειακής απόδοσης, της αντοχής, του ανακυκλωμένου περιεχομένου του, των χαμηλών αποβλήτων κατασκευής του αλλά και των δυνατοτήτων ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης.

Διατήρηση ενέργειας

Ως φυσικός μονωτής, το τούβλο απορροφά και χάνει εξαιρετικά αργά την θερμότητα. Θα είστε ζεστοί, επομένως, τον χειμώνα και δροσεροί το καλοκαίρι, εξοικονομώντας χρήματα σε λογαριασμούς.

Αντοχή στη φωτιά

Κατασκευασμένο από πηλό που ψήνεται στους 2.000 ° F, το τούβλο είναι το πιο ανθεκτικό στη φωτιά υλικό. Εξαιτίας αυτού, πολλές ασφαλιστικές εταιρείες στο εξωτερικό προσφέρουν μειωμένες τιμές για σπίτια που έχουν τούβλα.

Στυλ

Το τούβλο είναι ένα πολυδιάστατο προϊόν, επιτρέποντάς σας να επιτύχετε σχεδόν οποιαδήποτε αρχιτεκτονική ή εσωτερική διακόσμηση επιθυμείτε για το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο, την κρεβατοκάμαρα, το μπάνιο ακόμη και τους εξωτερικούς χώρους όπως την πρόσοψη ενός σπιτιού ή και ολόκληρου κτιρίου. Μέσα από μια ποικιλία σχημάτων, υφών, χρωμάτων και σχεδίων εφαρμογής, μπορεί κανείς να αναδιαμορφώσει το σπίτι, το κατάστημα, το εξοχικό ή μερικές γωνιές των χώρων. Οι εσωτερικές εφαρμογές περιλαμβάνουν εφαρμογές στο τζάκι, στις επενδύσεις τοίχων και δοκαριών ή κολώνων, επενδύσεις τοίχων κουζίνας και μπάνιου αλλά και υπνοδωματίων. Οι εξωτερικές εφαρμογές περιλαμβάνουν εισόδους, προσόψεις κτιρίων, πολυκατοικιών και καταστημάτων.